Hoşgeldiniz.

Arka Sıradakiler Yasemin Hadivent yeni oyuncu çok beğendim ki Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın e ödev Arka sıradakiler dizisi her gece ansızın müzigi 2016 Pırıltılı

  1. Misafir
    Sponsorlu Bağlantılar


    Arka Sıradakiler Yasemin Hadivent

    Sponsorlu Bağlantılar




    Arka Sıradakiler Yasemin Hadivent yeni oyuncu çok beğendim ki


    Paylaş Facebook Twitter Google







  2. Sponsorlu Bağlantılar





    Yasemin Hadıvent Kimdir



    Yasemin Hadivent (d. 1982 Sofya) Bulgaristan\'da doğan Türk aktrist. Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde Hemşire rolünde oynadı. Ardından Sevda Çiçeği dizinde Leyla ve Hayal ve Gerçek dizinde Hayal karakteriyle başrol aldı. Buzda Dans adlı TV yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.



    Filmografisi

    * 2003 Rabia

    * 2004 Cennet Mahallesi

    * 2005 Deli Duran

    * 2006 Sevda Çiçeği

    * 2006 Selena

    * 2007 Hayal ve Gerçek



    Yasemin Hadıvent Resimleri



















































  3. Aradığınız Bilgiyi Bulamadıysanız Üye Olmadan
    BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz.
 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.